Tips over vis en vlees roken met een rookoven

vis en vlees roken met een rookoven facebook groep

Wist u al dat we een zeer succesvolle Facebookgroep hebben waarin meer dan 6000 professionele visrokers en hobbyrokers aanwezig zijn?

Hier vind u alle antwoorden op uw vragen over het roken van vis en vlees.

Tips over vis roken met een rookoven.

Onze Facebookgroep Vis en vlees roken met een rookoven staat vol met handige tips over hoe je het beste vis en vlees kan roken met een rookoven. Het is een zeer leuke en interessante groep waarin iedereen elkaar met respect behandelt. Iedereen die een vraag heeft over bijvoorbeeld het roken van paling kan hier zijn vraag kwijt.

Welk soort rookhout gebruiken.

Er worden veel vragen gesteld over het gebruik van rookhout. Bijvoorbeeld wanneer rookhout kersen en wanneer rookhout appel gebruiken. In de Facebookgroep Vis en vlees roken met een rookoven vind u het antwoord op deze vragen.

Hoe lang duurt het drogen van zalm.

Over hoe lang het drogen van zalm zou moeten duren zijn heel veel vragen en antwoorden. Iedereen helpt elkaar en is super enthousiast. Ook vragen over het pekelen van zalm en welke rookhaken gebruiken worden beantwoord. Maak kennis met deze leuke Facebookgroep. Tot snel!

Deze website maakt gebruik van cookies voor een zo goed mogelijke website ervaring en gebruikersgemak.