Wat zijn rooksnippers en waar kan je die voor gebruiken.
Onze rooksnippers zijn kleine snippers rookhout. Doordat de rooksnippers het juiste formaat hebben geven zij een aangename rooksmaak af. Deze rooksmaak is een heerlijke toevoeging aan het te bereiden stuk vis of vlees in een rookoven, BBQ of Kamado. Om er voor te zorgen dat de rooksnippers niet direct beginnen te smeulen kan je ze vooraf een beetje nat maken. Leg de rooksnippers daarna in een rookbox en plaats de rookbox op de juiste plek in de BBQ of Kamado. In een rookoven leg je de snippers in de daarvoor bestemde bak. Je kan de snippers ook gewoon tussen de kolen of briketten leggen en geniet van de heerlijke rookgeur en later wanneer het eten klaar is de rooksmaak.
Welke soorten rooksnippers verkopen wij.
Bekijk ons assortiment rooksnippers
Multismoke rooksnippers
Alleen het beste is goed genoeg!
Mutismoke Rooksnippers
Kies voor de beste kwaliteit rooksnippers
Ben je op zoek naar de beste rooksnippers voor jouw rookoven, BBQ of kamado? Kies dan voor de Multismoke rooksnippers! De ultime rook- en smaakbeleving
Eigenschappen rooksnippers
Rooksnippers van Kersenhout kan je eigelijk overal wel bij gebruiken. Want de zoete smaak maakt alles lekker.
Rooksnippers van Beukenhout zijn ook goed te gebruiken bij bijna elk gerecht.
Rooksnippers van Elzenhout zijn speciaal voor visgerechten. En mocht je van deze smaak houden dan zijn de snippers van Elzenhout ook te gebruiken voor rund en varken.
Rooksnippers van Hickory zijn ideaal voor vleesgerechten.