Bij Rookovenshop koop je verschillende soorten rookasten. Ons assortiment rookkasten bestaat uit verschillende maten en uitvoeringen. Zo is er voor iedere visroker een geschikte rookkast.
Steeds meer mensen ervaren dat vis en vlees roken niet alleen leuk is maar ook nog eens gezellig is om te doen met vrienden. Onze rookkasten worden zeer compleet geleverd zodat u meteen aan de slag kunt met het roken van vis of vlees. Al onze rookkasten zijn van uitstekend materiaal en gaan vele jaren mee. En dat voor zeer voordelige prijs. De rookkasten van Rookovenshop zijn uitermate geschikt voor zowel de beginnende- als de gevorderde visroker.
Welke soorten rookkasten verkopen wij.
Rookovens
Rookovens
Rookovens
Rookovens
Rookovens
Nieuw Binnen
Rookovens
Nieuw Binnen
In een rookkast rook je vis en vlees. Voor het bereiden daarvan gebruik je rooksnippers. Door gebruik te maken van rooksnippers geef je de te roken vis of vlees een heerlijke rooksmaak. De vis wordt in de rookast gehangen met rookhaken. Met een rookkast kan je zowel warm roken als koude roken. Warm roken van paling of zalm is heerlijk. Bij een niet al te hoge temperatuur rook je jouw product gaar. De temperatuur lees je af op de ingebouwde rookoven temperatuurmeter. Met koud roken maak je enkel gebruik van een koudrookgenerator. Deze rookcaroussel geeft enkel rook af en een te verwaarlozen hitte.
Als je bijvoorbeeld zalm wil roken maak je gebruik van een etagerooster waarop je de zalm kan neerleggen tijdens het roken. De zalm kan je dan koud roken en warm roken.