Er bestaan meerdere boeken over vis en vlees roken met een rookoven. Rookboeken staan vol met tips over hoe je het beste vis of vlees kan bereiden. Zo ook het rookboek Rook jij Rook ik uit het assortiment van Rookovenshop. Ons boek over roken met een rookoven heeft een handig formaat. De uitleg vis roken in een rookoven wordt duidelijk en helder uitgelegd. Met een handige inhoudsopgave kunt u de opbouw in een oogopslag zien.
Dit speciale boekje over roken van vis en vlees in een rookoven hebben wij in 3 uitvoeringen.
- PDF RookboekProduct in de uitverkoop€6.95
- E-pub RookboekProduct in de uitverkoop€6.95
- Rookboek Rook jij Rook ik€11.00
Dus wanneer u dit rookboek in E-Pub op PDF formaat heeft kunt u het boek lezen via uw PC of mobiele telefoon. Of als u een E-Reader heeft dat kunt u het rookboek via uw E-Reader lezen.
Inhoud rookboek Rook jij Rook ik.
7 Vis roken: een oeroude traditie.
9 Over warm roken, stomen en koud roken.
11 Hoe zit een rookoven in elkaar?
13 Het rookmateriaal.
15 Tafelmodellen rookovens.
16 Staande modellen rookovens.
18 Speten of haken?
19 Aan haken.
21 Overige hulpmiddelen.
22 In gebruik nemen van een nieuwe rookoven.
23 Schoonmaken en onderhoud van rookoven.
24 Welke vissoorten en hoe?
27 Vis meenemen is bepaald geen schande.
29 Behandeling van te roken vis.
31 Diepvriezen: doe het goed!
35 Fileren.
38 Het zouten.
43 Het drogen.
47 Veiligheid.
49 Welke houtsoorten om mee te roken?
50 Warm roken: het garen van vis.
51 Hoe rustiger, hoe beter.
53 Koud roken kan ook!
55 Liggend of hangend?
57 Gerookte paling.
59 Gerookte makreelfilets.
60 Haring: warm en koud gerookt.
62 Nog meer rookverrassingen. ( heerlijke vis en vlees recepten)
70 Het serveren van gerookte vis en vlees.